EN
RO
0230 563 565
Seminar gratuit de „Antreprenoriat și Inteligență Emoțională în Business”, la Suceava
18/11/2016

Inteligența emoțională este de două ori mai importantă decât coeficientul de inteligență plus aptitudinile tehnice, acest lucru fiind confirmat de studiile de specialitate desfășurate pe angajații companiilor de top. 

Pentru a veni în întâmpinarea celor care doresc să se dezvolte atât personal, cât și profesional, RECREX și BULROM Global Group organizează seminarul gratuit „ANTREPRENORIAT ȘI INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ ÎN BUSINESS” susținut de Prof. asoc. dr. psiholog Ion DUVAC și fondatorul BULROM Global Group, Veselin Ivanov ATANASOV.

Astfel, antreprenorii, managerii și toți cei care vor să afle care este legătura dintre inteligența emoțională și leadership, inteligența emoțională, antreprenoriat și abilitatea de a reuși profesional, sunt invitați miercuri, 23 noiembrie 2016, de la ora 17.00, în sala mare a hotelului Imperium, situat la ieșirea din municipiul Suceava spre Fălticeni.

De la cei doi speakeri participanții la seminar vor putea afla:

-           Ce este inteligența emoțională;

-           Cum ne putem dezvolta inteligența emoțională;

-           Care este relația dintre INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ și LEADERSHIP;

-           Care este relația dintre INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ și ANTREPRENORIAT;

-           Cum ne putem dezvolta spiritul antreprenorial și managerial prin inovație și risc asumat.

Înscrierile la seminarul gratuit „ANTREPRENORIAT ȘI INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ ÎN BUSINESS” se pot face la numărul de telefon 0754 878 040 sau pe adresa de e-mail inscrieri@recrex.net. ATENȚIE! Numărul de locuri este limitat!