EN
RO
0230 563 565
RECREX a fost confirmat corespondent pentru DALLBOGG Life and Health EAD din Bulgaria
01/07/2016

Începând cu data de 1 iulie 2016, RECREX S.R.L. se ocupă de gestionarea dosarelor de daună aferente accidentelor produse pe teritoriul României de autovehiculele înmatriculate în Bulgaria și asigurate de compania DallBogg Life and Health EAD, compania cu cea mai mare cotă de piață pentru autovehiculele utilizate de către cetățenii români.

După ce la începutul lunii mai 2016 Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România (B.A.A.R.) a avizat RECREX S.R.L. în calitate de corespondent pentru gestionarea dosarelor de daună în sistem Carte Verde, viziunea și profesionalismul companiei au fost din nou recunoscute, începutul lunii iulie aducând și notificarea potrivit căreia asiguratorul DallBogg intră în portofoliul de clienți al companiei din Suceava.

Astfel, pentru accidentele produse începând cu data de 1 iulie 2016 de un autovehicul înmatriculat în Bulgaria cu poliță RCA emisă de către compania DallBogg Life and Health EAD, păgubiții vor contacta Gestionarul de Daună în Sistem Carte Verde – RECREX S.R.L. – pentru a solicita întocmirea dosarului și despăgubirea daunelor produse.

„Fie că sunt șoferi păgubiți, responsabili de producerea accidentului sau pasageri, cei implicați se pot adresa unicului corespondent activ pentru gestionarea dosarelor de daună în sistem Carte Verde cu sediul social în provincie pentru deschiderea, investigarea și soluționarea dosarelor de daună. Compania DallBogg Life and Health EAD deține cea mai mare cotă de piață pentru autovehiculele înmatriculate în Bulgaria și utilizate de către cetățenii români, iar profesionalismul și foarte buna reputație de care se bucură atât compania bulgară, cât și cea română, garantează faptul că serviciile oferite sunt în conformitate cu standardele din domeniu”, a declarat Directorul General RECREX S.R.L. România, Daniela Bădăluță.

În conformitate cu legislația în vigoare, asigurații sau utilizatorii autovehiculelor au obligația de a notifica de îndată, în maximum 48 de ore, producerea evenimentului rutier, pentru gestionarea corespunzătoare a dosarelor de daună și pentru prevenirea eventualelor abuzuri sau fraude.

Autorizată de către Biroul Asiguratorilor Auto din Romania, RECREX S.R.L. are calitatea de „Gestionar daune în Sistem Carte Verde” și „Directiva a IV-a” și va acționa în conformitate cu Regulamentele internaționale și legislația din România, prestând un serviciu prompt, echitabil și profesionist.

Sistemul Carte Verde a fost înființat cu scopul de a sprijini circulația internațională a vehiculelor și pentru a acorda asistența necesară vehiculelor care provin din diferite state.