EN
RO
0230 563 565

Într-o lume în continuă evoluție, a informa și a fi informat reprezintă mai mult decât o necesitate, aceste acțiuni contribuie la buna desfășurare a activității noastre, fiind premisele unei comunicări corecte și transparente.  

În cadrul acestei secțiuni puteți accesa comunicatele oficiale de presă emise de compania noastră, cât și cele mai noi informații și evenimente din cadrul RECREX. 

18/11/2016

Inteligența emoțională este de două ori mai importantă decât coeficientul de inteligență plus aptitudinile tehnice, acest lucru fiind confirmat de studiile de specialitate desfășurate pe angajații companiilor de top. 

01/07/2016

Începând cu data de 1 iulie 2016, RECREX S.R.L. se ocupă de gestionarea dosarelor de daună aferente accidentelor produse pe teritoriul României de autovehiculele înmatriculate în Bulgaria și asigurate de compania DallBogg Life and Health EAD, compania cu cea mai mare cotă de piață pentru autovehiculele utilizate de către cetățenii români.

30/06/2016

Începând de vineri, 1 iulie 2016, intră în vigoare modificările aduse art. 574 din Codul Asigurătorilor din Bulgaria cu privire la autovehiculele înmatriculate în Bulgaria. Orice autovehicul care nu deține o poliță obligatorie de tip RCA valabilă va fi radiat în mod automat din Registrul Auto Rutier din Bulgaria.