EN
RO
0230 563 565
Implicare socială

Sprijinim cu mult entuziasm activitățile în mijlocul cărora se află tinerii, proiectele artistice, culturale și sportive, pentru a forma o societate sănătoasă, cu principii și valori. 

Contribuția la dezvoltarea armonioasă a comunităților, prin proiecte dedicate de implicare socială, se regăsește în filozofia RECREX.

Campaniile în care ne implicăm aduc prosperitate și respect față de societate și mediul înconjurător și de aceea unul dintre proiectele pe care le avem în derulare vizează sprijinirea echipei de canotaj ACS Nada Florilor din municipiul Fălticeni (județul Suceava). 

Considerând că este de datoria noastră să încurajăm și să sprijinim tinerii, mergând pe principiul carității, vom continua acțiunile de susținere a performanței în cât mai multe domenii, pentru promovarea spiritului civic și pentru a da un exemplu de bune practici. 

21/07/2016

În perioada 15-20 iulie, la Fălticeni, în județul Suceava, au avut loc Zilele Municipiului, eveniment care a inclus spectacole de muzică uşoară şi populară, târgul meşterilor populari, activităţi culturale şi religioase, dar și competiţii sportive.

Pagina anterioară