EN
RO
0230 563 565

RECREX AFC INVESTIGATIONS

O echipă de profesioniști care lucrează pentru siguranța ta!

Pe principiului liberei circulații, teritoriul Uniunii Europene este tranzitat zilnic de către șoferi cu mașini înmatriculate în diverse țări europene, înregistrându-se inevitabil accidente. Pentru că fiecare accident are particularitățile sale și rar sunt două dosare identice, intențiile de fraudare sunt din ce în ce mai diverse, mai dificil de detectat și de prevenit.

Gestionarea dosarelor de daună reprezintă o mare provocare pentru orice companie de asigurări și cu atât mai mult atunci când vorbim despre dosarele de daună din sistemul Carte Verde și Directiva a 4-a, care ating cea mai mare vulnerabilitate de fraudare.

În calitatea sa de corespondent în gestionarea dosarelor de daună în sistem Carte Verde și Directiva a 4-a, compania RECREX a reușit să identifice rapid nevoile neacoperite ale pieței de asigurări, găsind soluțiile pentru diminuarea considerabilă a cazurilor de fraudă.

Până în prezent, RECREX AFC INVESTIGATIONS a devenit un partener de încredere pentru companiile de asigurări de pe întreg continentul european, unul dintre fundamentele metodologice de referință pe baza căruia își desfășoară activitatea fiind Ghidul OECD de bune practici pentru Managementul Daunelor adoptat de către Consiliul OECD în 2004.

Utilizând cea mai modernă tehnică de calcul, experiența și competențele avansate, RECREX AFC INVESTIGATIONS a reușit să reducă și să mențină o rată minimă a pierderilor pentru partenerii săi, în conformitate cu legea și în concordanță cu prețurile reale ale pieței.

Află mai multe informații despre RECREX AFC INVESTIGATIONS: