EN
RO
0230 563 565

Într-o lume în continuă evoluție, a informa și a fi informat reprezintă mai mult decât o necesitate, aceste acțiuni contribuie la buna desfășurare a activității noastre, fiind premisele unei comunicări corecte și transparente.  

În cadrul acestei secțiuni puteți accesa comunicatele oficiale de presă emise de compania noastră, cât și cele mai noi informații și evenimente din cadrul RECREX. 

20/03/2017

În decurs de numai șapte luni de când este corespondentul Biroului Asigurătorilor de Autovehicule din România (B.A.A.R.), RECREX a gestionat cu succes dosarele de daună aferente accidentelor produse de cetățeni români, utilizatori ai unor autovehicule înmatriculate în Bulgaria. 

28/02/2017

Frauda în domeniul daunelor auto este, de multe ori, un subiect tabu pentru companiile de asigurări, canalele utilizate de fraudulenți fiind diverse și totodată cu un puternic caracter nestatornic.

18/11/2016

Inteligența emoțională este de două ori mai importantă decât coeficientul de inteligență plus aptitudinile tehnice, acest lucru fiind confirmat de studiile de specialitate desfășurate pe angajații companiilor de top. 

Pagina anterioară